Honeymoon Balloon
Home Honeymoon BalloonInfo Honeymoon BalloonArrangemeneten Honeymoon BalloonVertrektijden Honeymoon BalloonHet weerFoto's Honeymoon BalloonContact Honeymoon BalloonJR Ballooning
 

 

huwelijksaanzoek in een luchtballon.

U heeft besloten om uw levenspartner ten huwelijk te vragen, het is altijd een fantastisch, ingrijpend en ontroerend moment. Honeymoon Balloon biedt u de mogelijkheid om uw geliefde op een hele unieke, bijzondere en onvergetelijke manier ten huwelijk te vragen!
Romantisch samen zweven tussen de wolken en genietend van het prachtige uitzicht vraagt u uw levenspartner ten huwelijk! Na het huwelijksaanzoek “knallen” we de champagne open en kunnen jullie verder genieten van de ballonvaart onder het genot van tapas gerechtjes. Het huwelijksaanzoek wordt gefilmd met een Go-Pro camera en ook worden er tijdens de ballonvaart foto’s gemaakt.

Honeymoon Balloon biedt verschillende arrangementen aan om uw partner op een bijzondere wijze ten huwelijk te vragen. Hotel overnachting, ontbijt in het weiland, of diner in combinatie met een ballonvaart alles behoort tot de mogelijkheden! Honeymoon balloon regelt van begin tot het einde het perfecte huwelijksaanzoek, zodat uw aanstaande bruid niets in de gaten heeft!

Honeymoon Balloon is onderdeel van JR Ballooning en is lid van de branche organisatie KNVvL.

Deze site bevat alle informatie die u nodig heeft, maar zijn er toch nog vragen dan kunt u bellen met Jeroen Rijnders: 06 43047424 of mailen naar info@jrballooning.nl

 

 

Honeymoon Balloon

 

  Twitter Facebook  
  Google+